Βαφή μαλλιών στο σπίτι, εύκολα με 3 απλά βήματα.:

1

Συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα και στείλε μας φωτογραφία των μαλλιών σου, σε φυσικό φωτισμό.

2

Οι Michalelis colourists θα δημιουργήσουν για σένα το ιδανικό χρώμα ή την κατάλληλη θεραπεία, χρησιμοποιώντας κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα.

3

Το ειδικό πακέτο θα φτάσει σπίτι σου με όλα τα απαραίτητα εργαλεία καθώς και αναλυτικές οδηγίες εφαρμογής.

Βαφή μαλλιών στο σπίτι: Πώς να βάψεις μόνη σου τα μαλλιά σου και να πετύχεις αποτέλεσμα σαν να βγήκες απο το κομμωτήριο.

Ο Ιωάννης Μιχαλέλης και η ομάδα του δημιούργησαν τη νέα υπηρεσία ” Βαφή μαλλιών στο σπίτι “, για τις γυναίκες που βάφουν μόνo τη ρίζα, επιθυμούν κάλυψη των λευκών ή θέλουν να ανανεώσουν το χρώμα τους σε μια απόχρωση κοντά στο φυσικό τους τόνο*.

Οι βαφές του εμπορίου, φθείρουν τη τρίχα και έχουν αναξιόπιστα αποτέλεσματα. Άλλωστε πόσες γυναίκες τρέχουν καθημερινά στο κομμωτήριο για να  για να διορθωσουν τυχον αστοχίες; (πχ. λαθος χρωμα, κιτρινίλες κλπ)

Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, ο κομμωτής θα δημιουργήσει για εσάς μια μοναδική φόρμουλα βαφής με τα ίδια επαγγελματικά προιόντα που χρησιμοποιεί στο κομμωτήριο. Ταυτόχρονα, θα σας στείλει αναλυτικές οδηγίες εφαρμογής και την δυνατότητα καθοδήγησης μέσω βίντεοκλήσης ή μηνυμάτων. Έτσι μπορείτε να αποκτήσετε το ιδανικό τελικό χρώμα που επιθυμείτε, διατηρώντας τα μαλλιά σας υγιή και λαμπερά.

Ο κομμωτής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει για το τελικό κόστος και να επιβεβαιώσει τη παραγγελία σας. Η πληρωμή θα πραγματοποιείται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, κατόπιν συνεννόησης.

Συμπλήρωσε τη παρακάτω φόρμα και ο κομμωτής θα επικοινωνήσει μαζί σου για να σου στείλεί το hair kit σου.

  KανονικάΛιπαράΞηράΜικτάΞηροδερμία


  Aνεβάστε μια φωτογραφία όπως είναι τα μαλλιά σας τώρα.

  Aνεβάστε μια φωτογραφία όπως θα θέλατε να είναι τα μαλλιά σας.

  Για καλύτερα αποτελέσματα, οι φωτογραφίες σας πρέπει να είναι τραβηγμένες σε φυσικό φωτισμό.  *Οι φωτογραφίες που θα μας στείλετε πρέπει να είναι τραβηγμένες σε φυσικό φωτισμό. Ο κακός φωτισμός της φωτογραφίας δεν επιτρέπει στον κομμωτή να αντιληφθεί καλά το χρώμα των μαλλιών σας.
  **Όταν το αποτέλεσμα που ζητάτε είναι περισσότερο εξεζητημένο ή θέλετε να ξανοίξετε τα μαλλιά σας πάνω από τρεις τόνους ή να κάνετε ντεκαπάζ, τότε συνιστούμε να κλείσετε ένα ραντεβού στο κομμωτήριο και να αφεθείτε στα χέρια του επαγγελματία.
  ***Ο κομμωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα καθώς δε μπορεί να εγγυηθεί την άριστη εφαρμογή και την τήρηση του χρόνου και οδηγιών απο πλευράς του καταναλωτή.

  Εάν έχετε οποιαδήποτε απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή επισκεφθείτε το κομμωτήριο μας στην οδό Ακαδημίας 32 στο Κολωνάκι.